31 AUGUSTUS

Mijnbouwweg

Algemene informatie

Stadsfestival Amersfoort is hét festival om je zomer mee af te sluiten! Met meer dan 15 (!) geweldige live acts verspreid over 3 podia, diverse foodtrucks, een VIP-deck en natuurlijk de aller gezelligste mensen is dit het feest dat je echt niet kan missen!

Bereikbaarheid

Navigeer naar Mijnbouwweg 9, 3812 RT Amersfoort
Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets!

Kom je met de auto? Dan parkeer je gratis in de omgeving van het festivalterrein.

Met het OV? Stap uit bij bushalte Mijnbouwweg.

Veelgestelde vragen

Met vragen over je tickets kun je terecht bij YourTicketProvider via info@yourticketprovider.nl of bel met 030 – 204 02 58.

Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters ‘REF’), dus zorg dat je deze bij de hand hebt

Nee hoor, dat is niet nodig! Dat vinden we zonde van het papier. We kunnen jouw ticket vanaf jouw smartphone scannen. Houd er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket van te voren te downloaden op je telefoon. Print je jouw ticket liever wel uit? Geen probleem!

De verschillende fases typeren de ticketrondes.

Fase 1 tickets zijn de eerste en daarom ook de goedkoopste. In de rondes die daarna volgen gaat de ticketprijs telkens wat omhoog. Hoe eerder je dus je kaarten koopt, hoe goedkoper je uit bent!

Let op: in welke fase jij jouw ticket hebt gekocht heeft dus niks te maken met jouw plek op het terrein.

De minimum leeftijd bij ons evenement bedraagt 16 jaar. Er zal een aparte ingang zijn voor 16 – 20 jaar, hierbij is het tonen van een ID verplicht. Zonder ID geen toegang!

Stadsfestival Amersfoort vindt plaats op zaterdag 31 augustus, van 15:00 – 00:00 uur. Zorg dat je op tijd binnen bent om geen artiesten te missen!

Onze ticketscanners staan tot 20:00 uur bij de entree. Zorg dus dat je voor deze tijd binnen bent, na 20:00 is toegang tot het evenement helaas niet meer mogelijk. Hier worden geen uitzondering in gemaakt!

Ja, er zijn kluisjes. Deze zijn te huur á 8 euro per stuk (pin only) en bieden plek aan 2 tot 3 zomerjassen.

Bij ons evenement kun je pinnen aan de bar, of een tegoedkaart kopen bij de Lockerbalie waar je contant geld op kunt storten. Hou er rekening mee dat technische apparaten altijd een keer storing kunnen hebben, dus neem voor de zekerheid ook (voldoende) contant geld mee!

De ondergrond van ons festivalterrein bestaat uit gras. Dit wordt vlak voor ons evenement kort gemaaid, maar hou hier dus wel rekening mee. Er is een mindervaliden toilet aanwezig

Ja! Bij Stadsfestival Amersfoort lopen (meerdere) foto- en videografen rond die sfeerbeelden maken van ons evenement. Deze beelden worden gebruikt ter promotie van onze evenementen en zijn en blijven eigendom van Stadsfestival Amersfoort. Bij betreding van ons evenement ga je er automatisch mee akkoord dat je als bezoeker mogelijk te zien bent op ons beeldmateriaal.

Om veiligheid te garanderen kun je helaas niet het evenement verlaten en later weer terugkomen. Naar buiten gaan betekent dus geen nieuwe toegang meer, hierover wordt ook niet gediscussieerd.

– Aan personen die onder invloed zijn van alcohol, wordt geen toegang verleend tot het evenement. Tevens kan aan personen die tijdens het evenement dermate onder invloed van alcohol zijn waardoor de orde verstoord dreigt te raken, de toegang worden ontzegd. – Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Munitie, dan moeten we dit bij de politie aangeven.

– Laat alle soorten drugs en hallucinerende middelen thuis. Op het event geldt een Zero-Tolerance beleid, dus je mag dit niet gebruiken, verhandelen of bewerken. De politie kan hier in zo’n geval bij worden betrokken.

– Het dragen van clubkleding (voetbal, motor, of andere groeperingen) en/of aanstootgevende kleding is niet toegestaan op ons terrein. Wij kunnen je bij het dragen van dergelijke kleding dan ook niet toelaten tot ons evenement.

– Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen (tenzij hier duidelijke afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie). Wij zorgen voor genoeg en diverse consumpties om de dag door te komen!

– Wees lief voor het personeel! Ze doen hun best om het jou vandaag naar de zin te maken en alles veilig te laten verlopen. Beledig hen (en andere bezoekers) daarom niet en volg hun aanwijzingen altijd op.

– Laat het ons weten als iets mis gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat de politie, ambulance of brandweer er snel is. Bij calamiteiten zullen wij altijd de politie inschakelen. Is er een noodgeval? Volg dan alle aanwijzingen van het personeel op.

– Ben je bij geweld, ongeregeldheden of bedreiging betrokken geweest of gebeurt dit op het festival zelf? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Mocht dit de reden zijn dat je het festival moet verlaten, dan zal dit aan de politie worden doorgegeven.

– Het festival wordt bezocht op eigen verantwoordelijkheid. Hiermee ga je bij het kopen van een ticket automatisch akkoord. Mocht je letsel of (im)materiële schade oplopen, dan kan de organisatie van 033Live daarom niet aansprakelijk worden gesteld.

Contactformulier

Contactformulier

Volg ons voor de laatste updates

31 AUGUSTUS

Mijnbouwweg